Kinderen ontdekken techniek op Techniekdag

Kom naar de Techniekdag in Arnhem

De Techniekdag Arnhem is verplaatst naar 21 mei 2022. Op deze dag kunnen kinderen van 8 tot en met 14 jaar en hun ouders gratis verschillende techniekavonturen beleven. Timmeren, smeden, autotechniek, laboratoriumtechniek en virtual reality (VR). Kom jij ook?

Tech Plaza in Rijn IJssel

De Techniekdag Arnhem was dit jaar eigenlijk op zaterdag 27 november. In verband met corona is deze dag verplaatst naar 21 mei 2022. Dit jaar zijn we te gast in het splinternieuwe Tech Plaza van mbo-instelling Rijn IJssel in Arnhem. Rijn IJssel laat in Tech Plaza zien welke moderne technische opleidingen er zijn. Bedrijven, zoals netbeheerder Tennet en instellingen, zoals Rijnstate Ziekenhuis, zijn met stands vol techniek aanwezig.

Techniek voor kinderen

Techniekdag Arnhem 2021Technische en technologiebedrijven, die graag helpen kinderen enthousiast te maken voor techniek, kunnen zich aanmelden voor een gratis stand op de Techniekdag Arnhem. Bedrijven tonen hun technische apparatuur, laten zien wat ze doen en organiseren een doe-activiteit voor de bezoekers.

Datum en tijd
Heeft u een mooie technische innovatie of technisch initiatief?
Lever ons content aan en ontvang daarvoor 'free publicity' via Tech Gelderland!