De TekNikkies bezoeken OnePlanet, die techniek voor gezondheid ontwikkelt

OnePlanet ontwikkelt techniek om een samenleving te creëren waarin iedereen gezond kan leven en waarin iedereen toegang heeft tot gezond en duurzaam voedsel. Dit doet de organisatie door onderzoek, innovaties en slimme producttoepassingen. Onze TekNikkies gingen bij OnePlanet langs voor een kijkje achter de schermen. Hier kijk je met ze mee:

Opleidingen

Werken bij OnePlanet kan vanuit veel verschillende opleidingen en studies. Dit zijn er een aantal van:

ICT

Binnen de ICT-wereld zijn veel verschillende opleidingen en studies te vinden. Van de mbo-opleiding ‘ICT-beheerder’ tot de universitaire studie Computing Science. Een overzicht van deze opleidingen vind je hieronder.

Bekijk alle ICT-opleidingen

Elektrotechniek

Bij de hbo-opleiding Elektrotechniek leer je apparaten slimmer te maken. Zo maak je vermogenselektronica voor duurzame energie en bedenk je oplossingen voor fabrieksautomatisering. Ook leer je presenteren en vergaderen door de vele samenwerkingen die je aangaat!

Lees hier meer over Elektrotechniek. Of bekijk Lottes ervaring met Elektrotechniek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen:

Communication & Multimedia Design

Welke communicatiestrategie pas je toe bij een game om kleuters goede tafelmanieren aan te leren? En hoe bouw je die ‘user centered’ app dan vervolgens? Je leert het binnen Communication & Multimedia Design. De studie waarin je werkt vanuit de wensen en het gedrag van de gebruiker. Dat is de toekomst!

Lees hier meer over Communication & Multimedia Design. Of bekijk Bertines ervaring met Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen:

Mens en gezondheid iets voor jou?
Bekijk alle technische opleidingen
Heeft u een mooie technische innovatie of technisch initiatief?
Lever ons content aan en ontvang daarvoor 'free publicity' via Tech Gelderland!