Giesbers retail

6. Digitaal, media en entertainment iets voor jou?

Ook dit is de wereld van nieuwe producten bedenken, ontwerpen en maken. Het gaat om creativiteit en functionaliteit. Net als bij de technische wereld “Ontwerp en productie” is het ook hier belangrijk dat jouw creatie in productie kan worden genomen en een verkoopsucces wordt. Maar in plaats van rekenen, construeren en materiaalkennis creatief toepassen, zet je je computer in. Dit is de creatieve wereld van mediadesign: hier leer je alles over het ontwikkelen van een app, een website, een game, filmproductie of reclamecampagne. Hieronder vind je een selectie van bedrijven waar digitaal ontwerpen, media en entertainment centraal staan. Bekijk de filmpjes. Hopelijk helpen deze je om er achter te komen wat er bij je past!

Giesbers Communicatie Groep

Dit is een media-designbedrijf. Met vestigingen in Arnhem, Velp en Duiven ontwikkelen de creatievelingen van Giesbers aansprekende mediacampagnes, commercials, foto- en filmproducties, websites, apps, games, etc. met name voor retailbedrijven.

Eight Media

Dit creatieve Arnhemse bureau weet alles over content strategie, content marketing, user experience en social media. Ze bouwen websites en apps, ontwikkelen advertentionele campagnes en verzorgen foto- en videoproducties. Benieuwd? Ga naar de website van Eight Media.

Made By Media

Dit Nijmeegse videoproductiebedrijf ontwikkelt bedrijfsfilms, animaties, documentaires, drone-video’s, webvideo’s (promo’s, instructiefilms, testimonials, etc).

Heeft u een mooie technische innovatie of technisch initiatief?
Lever ons content aan en ontvang daarvoor 'free publicity' via Tech Gelderland!