Gevonden berichten:

Automotive »

Op de hbo-opleiding Automotive leer jij alles wat je nodig hebt om auto’s, vrachtwagens en motoren te verbeteren. Dat kan zijn onder de motorkap, maar ook door een betere aerodynamica. Studeren bij de HAN betekent dat onderzoek en praktijk hand-in-hand gaan. Zo breng je jouw opgedane kennis meteen in de praktijk.

Lees verder »

Logistiek Medewerker »

Goederen lossen, inslaan, controleren, sorteren, stickeren en ompakken. Pakketten verplaatsen in het magazijn met een heftruck of robot. De voorraad beheren. Het zijn zomaar wat taken die jij als Logistiek Medewerker in de vingers hebt!

Lees verder »

Logistiek Teamleider »

Als teamleider in de logistiek organiseer je, plan je en verdeel je werkzaamheden onder je collega’s. Je bent communicatief vaardig en geeft goede begeleiding, maar voort daarnaast ook zelf magazijnwerkzaamheden uit. Heb jij interesse in een leidinggevende functie in de logistiek? Laat je dan inspireren door één van de opleidingen!

Lees verder »

Fietstechnicus »

Als fietstechnicus werk je in de winkel en de werkplaats van een fietsbedrijf. Heb jij een passie voor (de techniek achter) fietsen? Volg de opleiding (Eerste) Fietstechnicus en je kunt na je studie bijvoorbeeld aan het werk bij een fietsenmaker.

Lees verder »

Autoschadehersteller »

Met jouw skills in het autoschadeherstel zorg je ervoor dat auto’s snel weer schadevrij zijn. Deuk, kras of ander ongelukje? Geen probleem: Als (Eerste) Autoschadehersteller heb je deze zo weer verholpen. Bekijk de beschikbare ROC-opleidingen en ontdek op welke leerplek jouw passie en toekomst samenkomen!  

Lees verder »

Autospuiter »

Met jouw skills als autospuiter laat je auto’s weer stralen! Of het nu na een aanrijding is of bij roestvorming: met nauwkeurigheid en de juiste kennis over onder andere deuken, zitten auto’s zo weer strak in de lak. Bekijk de beschikbare ROC-opleidingen en ontdek op welke leerplek jouw passie en toekomst samenkomen!  

Lees verder »

Autotechnicus »

Doe jij niets liever dan sleutelen aan auto’s? Dan ben je in de wieg gelegd voor de mbo-opleiding Autotechnicus! Bekijk de beschikbare ROC-opleidingen en ontdek op welke leerplek jouw passie en toekomst samenkomen!  

Lees verder »

Deze techniekvrouwen racen naar de top »

Tess Boltjes (18) studeert Automotive Engineering. Ze stuurt binnen het Regterschot Racing Team het developmentteam aan en ontwikkelt onderdelen voor de auto. Dana Groner (20) studeert Embedded Systems Engineering. Zij buigt zich over het datalogsysteem waarin alle gegevens zijn opgeslagen die de sensoren in de auto meten. Ze ontwikkelt het systeem, beheert het en haalt […]

Lees verder »

Werktuigbouwkunde »

Binnen twee minuten een indruk krijgen van vier jaar Werktuigbouwkunde aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen? Bekijk deze video en ontdek Werktuigbouwkunde in vogelvlucht!

Lees verder »