Gevonden berichten:

Communication & Multimedia Design »

Wil jij alles uit digitale media halen? Volg de opleiding Communication & Multimedia Design en word bijvoorbeeld ontwerper van websites, een nieuwe game of een interactieve animatie. The sky is the limit!

Lees verder »

Industrieel Product Ontwerpen »

Creativiteit, leergierigheid en technisch inzicht komen samen bij de opleiding Industrieel Product Ontwerpen. Maak jij van ‘afval’ een nieuwe designertas? Met jouw inzet maak je de wereld om je heen slimmer, schoner en socialer.

Lees verder »

Creatieve technologie »

Als Creatief Technoloog bedenk jij praktische oplossingen voor problemen. Met jouw creativiteit en technische experimenten maak je de mooiste producten die mensen echt verder helpen – nu of in de toekomst. Is Creatieve Technologie ook iets voor jou?

Lees verder »

Interieuradviseur »

Heb jij een duidelijke mening over styling en inrichting? Volg dan de opleiding Interieuradviseur en leer nog meer over kleuren, vormen en materialen. Zo kun jij mensen later adviseren over bijvoorbeeld de inrichting van hun huis.

Lees verder »

Meubelmaker »

Het maken van meubels, interieurs en scheepsinterieurs is vakmanschap. Heb jij het in je vingers om mooie producten te maken met de hulp van speciale materialen en gereedschap? Laat je dan inspireren bij de opleiding Meubelmaker / Interieurbouwer.

Lees verder »

Fashion Design »

Droom jij ervan dat jouw collecties worden getoond op de grote catwalks? Wie weet komt die droom uit na jouw opleiding Fashion Design! Word een specialist in mode en maatkleding! Tijdens de opleiding zet je jouw creatieve ideeën om in fashion: van eerste schets tot het maken van nieuwe patronen in Illustrator. Na je studie […]

Lees verder »

Ruimtelijk vormgever »

Stort jezelf in de wereld van 3D en maak de mooiste ontwerpen voor producten, decors voor festivals of de inrichting van een winkel. Met jouw creatieve inzicht leer je bij de opleiding Ruimtelijk vormgever de skills om een 3D-ontwerp te maken van opdracht tot eindresultaat.

Lees verder »

Mediavormgever »

Ontdek design in al haar facetten, want jij maakt mooie content voor media. Denk dan aan posters, video’s en logo’s, maar bijvoorbeeld ook apps of websites. Naast het maken, leer je ook skills voor nabewerking.

Lees verder »

Embedded Systems Engineering »

Zijn elektronische apparaten wel aan jou besteed? Treed dan binnen in de wereld van Embedded Systems Engineering! Met een combinatie van hardware, software en ict maak jij producten slimmer en praktischer. Ontdek de veelzijdigheid van deze opleiding zelf.

Lees verder »