Laat je inspireren

Bij innovatie denk je al snel aan technologie, techniek en bouw, maar ook in andere branches is er vernieuwing en denken mensen creatief na. Het boek -De Vibe van Nimma- verhaalt over innovaties in het onderwijs, de zorg, de sport en nog veel meer. De stad Nijmegen vormt het decor.

Talking traffic zorgt voor een soepele doorstroom van het (data)verkeer over het Keizer Karelplein, de Nevengeul is een bijzonder project dat deels organisch is ontstaan, Creatieve Technologie is een ROC-opleiding zonder docenten en proefwerken, bij Doornroosje zorgt ketendenken voor volle zalen.

De human interestverhalen gaan over studenten, docenten, ondernemers, CEO’s, medewerkers en zzp’ers. Hun vindingen krijgen een podium, ze vertellen over de weg ernaartoe en zetten daarmee de lezer aan het denken. Een innovatieproces loopt vaak parallel aan persoonlijke groei.

In gewonemensentaal komen begrippen als Artificial Intelligence, circulariteit, gamification, cryptocurrency en het Nieuwe werken langs. De teksten zijn eenvoudig en behapbaar, en worden versterkt door prachtige fotografie met een Nijmeegs karakter.

Maak kans op gratis boek!

In juni komt deze publicatie uit, in mei wordt het boek gedrukt bij een Nijmeegse drukker. Bestellen kan in de maanden maart en april. De eerste tien lezers, die een e-mail sturen naar info@techgelderland.nl, ontvangen dit boek gratis.

De kosten voor dit inspirerende bewaarboek zijn 32,50 euro per stuk (ex. 9 procent btw). Grotere bestellingen krijgen korting, die prijzen en een preview vind je op www.bovenkamer.com. Informatie is te lezen op LinkedIn en Insta bij #boekoverinnovatie. Laat je verrassen!

Eva van Otterlo
auteur De Vibe van Nimma

(deze column stond op zaterdag 12 maart in dagblad De Gelderlander)

Gepubliceerd op
14 maart 2022
Heeft u een mooie technische innovatie of technisch initiatief?
Lever ons content aan en ontvang daarvoor 'free publicity' via Tech Gelderland!