Free-publicity voor technici en promoters van techniek & wetenschap!

Platform Tech Gelderland heeft de draad weer opgepakt. Dat wil zeggen: we zijn weer aan het publiceren geslagen. We zetten de tech-estafette voort dankzij een groeiend aantal partners. Doe er uw voordeel mee, lift mee! Hier een uiteenzetting van de mogelijkheden.

Tech Gelderland biedt technische initiatieven in Gelderland een podium. We leggen de link tussen onderwijs en bedrijfsleven. Stimuleren kinderen techniek te ontdekken. Bieden jongeren hulp bij studiekeuze. Informeren over baankansen en zetten techneuten in het zonnetje. Rolmodellen – studenten en professionals in het werkveld – vertellen hun verhaal. Tech-promoters en studievoorlichters geven we een extra spreekbuis. Geen verkooppraat maar echte verhalen. Het doel: dat meer mensen in de techniek en aan technologische vooruitgang gaan werken. Nu en in de toekomst.

In het eerste halfjaar van Tech Gelderland (november 2020 – mei 2021) leverden onze berichten 8,5 miljoen Google-vertoningen op, 3 miljoen weergaven via Facebook en Instagram, en zo’n 400.000 vertoningen in LinkedIn. We maakten samen met de Techniekdagorganisatoren een televisieprogramma voor kids (10-13 jaar). We stuurden het vloggersduo de TekNikkies de regio door en verzamelden content om studiekiezers (14-18 jaar) te inspireren. We maakten honderden verhalen en verschenen 22x met een dubbele pagina in De Gelderlander, goed voor ruim 7 miljoen contactmomenten (in de doelgroep volwassenen: studiekeuzebeinvloeders en potentiële bij- en omscholers).

De komende campagneperiode, van oktober 2021 tot mei 2022, gaan we weer crossmediaal te werk. We geloven in een continue stroom aan informatie en inspiratie, willen de versnippering van boodschappen tegengaan en verbindingen maken.

Bent u actief als tech-promoter, docent of decaan en wilt u aan de brede regio vertellen hoe we kids (10-13 jaar) op een goede manier kunnen laten kennismaken met techniek? Tip dan onze redactie voor een ONTDEKKEN-verhaal.

Bent u werkzaam bij een ROC, hogeschool of universiteit en wilt u een technische opleiding in de spotlights zetten of wilt u uw organisatie promoten via een student die over zijn/haar stage bij uw organisatie vertelt? Tip dan onze redactie voor een KIEZEN-verhaal.

Bent u ondernemer en wilt u aandacht voor uw diensten of uw technische innovatie? Bent u op zoek naar technisch geschoold personeel? Of vindt u het gewoon belangrijk dat er meer mensen zich bij- of omscholen in de techniek en wilt u als vakman / -vrouw een inspirerend voorbeeld zijn voor anderen? Tip dan onze redactie voor een WERKEN-verhaal.

Een deel van onze stories verschijnt op zaterdag in de Gelderlander. Op deze krantenpagina’s zijn twee speciale posities waarvoor u zich kunt opgeven:

Er gingen u al heel wat Tech Ambassadeurs voor. En met een column kunt u zelf uw licht laten schijnen op een thema van Tech Gelderland dat u interesseert.

Hoe het ook zij, stuur uw redactionele tips en verzoeken naar: info@techgelderland.nl of upload uw input via deze link. Wij gaan er dan mee aan de slag en u profiteert van impactvolle berichtgeving. Free publicity voor u, en inspiratie voor anderen!

 

Gepubliceerd op
13 oktober 2021
Heeft u een mooie technische innovatie of technisch initiatief?
Lever ons content aan en ontvang daarvoor 'free publicity' via Tech Gelderland!