Gelders Vakmanschap

Gelders Vakmanschap

Wie in de techniek werkt, weet als geen ander hoe belangrijk het is om bij te blijven. Automatisering, robotisering, digitalisering. De vernieuwingen in de technische branche volgen elkaar in rap tempo op, waardoor ook jouw type organisatie verandert. Dat vraagt om andere kennis, vaardigheden en klantgerichtheid van teams en jou als individuele medewerker. In sommige gevallen leidt het zelfs tot compleet wijzigende rollen.

Zorg dat jij ook klaar bent voor de inhoudelijke verandering van het vakmanschap waar je voor staat. Door je een nieuwe manier van denken en een andere manier van werken aan te leren, die bijdraagt aan de toekomst van jouw bedrijf. Het Gelders Vakmanschap kan je hierbij helpen met om-, bij- en herscholingstrajecten op maat. Ook voor zij-instromers.

Op de website van Gelders Vakmanschap vind je alle informatie en kun je contact zoeken met een verbindingscoach om de mogelijkheden te verkennen.

Lees bijvoorbeeld eens het inspirerende verhaal van Marie Verhaegh die een nieuwe carrière begon in de installatiebranche. Of een van de andere succesverhalen. Sterke staaltjes techniek ;-)!

Gepubliceerd op
28 oktober 2020
Heeft u een mooie technische innovatie of technisch initiatief?
Lever ons content aan en ontvang daarvoor 'free publicity' via Tech Gelderland!