Jaser Husseini en Natascha Groenen. Foto: Linda Verweij

Omscholing met baangarantie

Wil jij een carrièreswitch maken én verzekerend zijn van een baan na je omscholingstraject? Ga dan werken in de technieksector! Laat je omscholen bij een van de inspirerende werkgevers in de techniek waar een baan onderdeel is van de overeenkomst.

Baangarantie in de techniek

Werken in de techniek betekent werken aan de toekomst. Aan jouw toekomst, want er is volop werk in deze branche! In de technieksector is een groot tekort aan gekwalificeerd personeel. Om dit tekort op te lossen, zijn er veel bedrijven die omscholen met baangarantie aanbieden. En vaak ontvang je tijdens het omscholingstraject al salaris.

Carmen van der Kroon. Foto: Erik van 't Hullenaar

Overzicht werkgevers voor omscholen met baangarantie

Veel bedrijven in de techniek staan te springen om goed opgeleid personeel. Daarom zijn er veel omscholingstrajecten met baangarantie te vinden in de techniek. Hieronder vind je een overzicht van bedrijven en opleidingsinstituten die omscholen met baangarantie aanbieden.

Omscholing met baangarantie via het UWV
+
Bureau Techniek
+
Verder in techniek
+
Nationale Beroepengids
+
Techniekopleiding.nl
+

Omscholen naar techniek

Omdat je nooit te oud bent om te leren, bieden opleidingsinstituten volop mogelijkheden voor volwassenen om zich te laten om- of bijscholen. Er zijn volop mogelijkheden voor zij-instromers met mbo- en hbo opleidingen. Ontdek daarom wat omscholen naar de techniek jou kan brengen!

Veelgestelde vragen

Wat is baangarantie?
+
Zijn er voorwaarden verbonden aan baangarantie?
+
In welke sectoren is de baangarantie het grootst?
+
Wie betaalt de omscholing?
+