header-vacatures

Techniek vacatures in Gelderland

Momenteel is er in heel Nederland een tekort aan technisch personeel. In dit artikel hebben wij een top 5 gemaakt van bedrijven in Gelderland met technische vacatures. Alle verschillende richtingen en niveaus van techniek komen aan bod, dus ben jij geïnteresseerd neem dan snel een kijkje!

Top 5

1. Vacatures bij Alliander
+
2. Vacatures bij TenneT
+
3. Vacatures bij Van Wijnen
+
4. Royal Kaak
+
5. Vacatures bij MOBA
+

Techniek bij bedrijven in Gelderland

De wereld van techniek is heel breed. Daarom vinden wij het belangrijk om de verschillende werelden van techniek aan jullie te laten zien. We hebben een overzicht gemaakt van een aantal verschillende domeinen en daar mooie bedrijven uit Gelderland aan gekoppeld. Lees snel verder en laat je inspireren door de wereld van techniek!

Domein 1: Metaal, constructies en machines

Deze technische wereld gaat over robuuste constructies, metaalbewerking, machines en industriële systemen. Hieronder vind je een selectie van bedrijven die in deze wereld actief zijn. Bekijk de filmpjes. Hopelijk helpen deze je om er achter te komen wat er bij je past!

Domein 2: Bouw & infra

De wereld van bouw en infra gaat over het inrichten van landschappen en ruimten, en de gebouwde omgeving. Slimme woonoplossingen bedenken, installaties verzorgen of interieur ontwerpen zijn specialisaties die hier ook bij horen. Net als grote complexe constructies, zoals bruggen, waterkeringen, dijken, sluizen en waterzuiveringsinstallaties. Wegenbouw is een vak apart, maar hoort ook bij het domein bouw en infra.

Zo is er nog veel meer te vertellen over dit domein. Hieronder vind je een selectie van bedrijven die in de bouw en infra actief zijn. Bekijk de filmpjes. Hopelijk helpen deze je om er achter te komen wat er bij je past!

Domein 3: Voeding en natuur

In de technische wereld van voeding en natuur richt je je op het ontwikkelen van voedsel voor mens en dier. De groeiende wereldbevolking vraagt om efficiëntere productiemethoden en hogere opbrengsten. Tegelijkertijd is er de vraag om gezondere voeding en moeten we ervoor zorgen dat het verbouwen van voedsel minder belastend wordt voor het milieu.

Hieronder vind je een selectie van bedrijven die in de voeding en natuur actief zijn. Bekijk de filmpjes. Hopelijk helpen deze je om er achter te komen wat er bij je past!

Domein 4: Mens en gezondheid

In de wereld van mens en gezondheid gaat het om mensen beter en gezonder maken. Het gaat hier enerzijds om het ontwerpen, testen, bouwen, repareren en onderhouden van medische apparatuur en hulpmiddelen. Anderzijds om het ontwikkelen van nieuwe medicijnen, vaccins en gezondheidsproducten.

Hieronder vind je een selectie van bedrijven die zich bezighouden met mens en gezondheid. Bekijk de filmpjes. Hopelijk helpen deze je om er achter te komen wat er bij je past!

Domein 5: Ontwerp, productie en ondernemerschap

Innovatie begint met het verzinnen van iets nieuws, iets dat past bij een behoefte / afzetmarkt, en dit doorvertalen naar een ontwerp… Dit is de wereld van nieuwe producten bedenken, ontwerpen en maken. Het gaat om design en functionaliteit. Tekenen, rekenen, construeren en je materiaalkennis creatief toepassen.

Hieronder vind je een selectie van bedrijven waar ontwerp, productie en handel centraal staat. Bekijk de filmpjes. Hopelijk helpen deze je om er achter te komen wat er bij je past!

Domein 6: Digitaal, media en entertainment

Net als bij de technische wereld “Ontwerp en productie” is het ook hier belangrijk dat jouw creatie in productie kan worden genomen en een verkoopsucces wordt. Maar in plaats van rekenen, construeren en materiaalkennis creatief toepassen, zet je je computer in.

Hieronder vind je een selectie van bedrijven waar digitaal ontwerpen, media en entertainment centraal staan. Bekijk de filmpjes. Hopelijk helpen deze je om er achter te komen wat er bij je past!

Domein 7: Mobiliteit en transport

De technische wereld van mobiliteit en transport gaat enerzijds over het ontwikkelen van voertuigen en vaartuigen, en anderzijds over het onderhouden en repareren ervan. Tevens maken we de koppeling met transport en logistiek (via weg en water).

Hieronder vind je een selectie van bedrijven die in de mobiliteit en transport actief zijn. Bekijk de filmpjes. Hopelijk helpen deze je om er achter te komen wat er bij je past!

Domein 8: Duurzame energie en milieu

Deze technische discipline gaat over het klimaat en de energietransitie. De opwarming van de aarde, de vervuiling en het opraken van fossiele brandstoffen, vraagt om actie. Het aantal projecten rondom duurzame energie groeit razendsnel en daarom is de vraag naar technici erg groot.

Hieronder vind je een selectie van bedrijven die in energie en milieu actief zijn. Bekijk de filmpjes. Hopelijk helpen deze je om er achter te komen wat er bij je past!

Domein 9: Techniek, geld en wereldhandel

Vind je techniek, geld verdienen en handel interessant en wil je dit graag combineren? Hieronder vind je een selectie van bedrijven die in de handel van (technische) producten actief zijn. Bekijk de filmpjes. Hopelijk helpen deze je om er achter te komen wat er bij je past!

Domein 10: Computers, programmeren en the internet of things

Vind je computers en programmeren interessant? Wil je dingen ‘smart’ kunnen maken? Dan is deze technische wereld van bits en chips, die snel in ontwikkeling is, misschien iets voor jou! Bekijk de filmpjes. Hopelijk helpen deze je om er achter te komen wat er bij je past!

Domein 11: Wetenschap en ontdekken

Science in de praktijk… Heb je een universitaire opleiding genoten en wil je met je wetenschappelijke onderzoeksvaardigheden aan de slag, waar kun je dan terecht? Bekijk dit filmpje. Hopelijk helpt deze je om er achter te komen wat er bij je past!

 

Werken in de techniek
Lees meer over werken in de techniek
Onderwerp
Techniek vacatures
Regio
Gelderland
Heeft u een mooie technische innovatie of technisch initiatief?
Lever ons content aan en ontvang daarvoor 'free publicity' via Tech Gelderland!